Akeeba Backup for WordPress requires PHP 7.2.0 or later but your server only has PHP 7.0.33-60+0~20220627.68+debian10~1.gbp3d361a. Kan jeg beholde mit job? - Lev med Parkinson
TO BE REPLACED

Kan jeg beholde mit job?

Mange parkinsonramte går på arbejde og passer deres job. De første år efter diagnosen kan du ofte godt passe dit job på samme måde, som før du blev syg.

Med årene kan det være, du får brug for støtte. I første omgang kan du tale med din arbejdsgiver om at justere på arbejdsopgaverne. Det kan være, du har brug for færre opgaver eller støtte til at udføre dine nuværende opgaver. Du kan også kontakte jobcenteret i kommunen eller dit forsikringsselskab og høre hvilken støtte, de tilbyder.

For mange parkinsonramte er det vigtigt at beholde deres job. Det giver dem noget at stå op til og gode kolleger at tale med i frokostpausen.

Sørg for at fortælle om din sygdom på arbejdspladsen, hvis du oplever, at den påvirker din arbejdsindsats.

Sørg for at fortælle om din sygdom på arbejdspladsen, hvis du oplever, at den påvirker din arbejdsindsats. Det kan være rart at afstemme forventningerne med både din chef og dine kolleger om, hvad du kan nå, og hvad du måske ikke længere kan.

Læs mere om det gode arbejdsliv med Parkinsons sygdom

Følg os på sociale medier